Ludruk – Suroboyo

Wis kesel lambe ku ngomong boso enggres nang sebelah, mbuh kene’ opo kok moro-2 pengen ngerungokno ludrukane cak Kartolo Cs, rasane eling jaman-2 mangan bangku kuliahan, opo maneh pas sinau bengi-2 arep ujian koncone cuman ludrukan nang radio..tapi saiki aku wis gak nang suroboyo maneh dadi gak gampang nggolek ludrukan rek.

Nah pas ono kesempatan mulih nang Suroboyo kumpul karo konco-2 lawas, nggacor ngalor ngidul tibake arek-2 mbludhus mau duwe koleksi MP3 ne ludrukan Cak Kartolo CS, makane terus aku njaluk copy an ne teko arek-2, mbuh aku gak ngerti nek ngopi ngene iki opo nggarai atine Cak Kartolo Cs mangkel lan nesu opo gak, nek mangkel yo seporane sing akeh yo cak.

Gawe arek-arek sing saiki lagi adoh teko omah, iki koleksi MP3 ku bekne lambemu wis lali ngomong suroboyoan, yo cobak ae rungokno guyonane mbah e ludruk, sopo ngerti mare ngerungokno ludruk lambe mu malih lanyah maneh ngomong suroboyoan

Kumpulan ludruk MP3 :

12 Responses

  1. punya dadi anake wong sugih ga,tx.

  2. Cak ndok endi ono kaset kidungan karaokean Cak Kartolo,tolong dolekno dok endi tak parani or akpe tuku kassete.
    salam
    wdy

  3. walah..aku yo nemu nang internet, aku cumak nglumpukno tok Cak! tapi nek umpamane aku nemu tak kabari awakmu….

  4. mantab cak! suwun…

  5. weh cak,, gawe rapidshare dunlute corrupt terus ;0

    tapi ngiler ndelok judul2e hehehe

  6. sopo ae raimu kabeh seng pingin ngringekno nggedabruse cak tolo en kumpeni, langsung ae njejek nduk alamat multiply.com IDne kartolofans, kata jampi2ne…. waduh opo yo, aku lali rek! jek tak golekane nduk njero ranjiku. wes tak inggati sek, engkok tak njebul maneh ketemu karo raimu kabek.

  7. suwun cak, iki sing tak goleki

  8. jancuuuk….( ora marem suroboyoan kalok nggak ngomong iki )…
    aku yo favorite ludrukan kartoloan rek…
    sayange ndek kantor ku, nggak iso dunlut lewat rapidser… jamput tenan kok wong security kantor ku iku …:-P

    rek..arek… kalo onok sing wis dhuwe …mbok dikirim fail ne nang imel ku yo tsuyanto@yahoo.com

    suwun sing kathe …mogo2 Gusti maringi pahala marang sampeyan…

  9. sek sempat e awakmu koleksi bos..?

  10. aku duwe 80 an judul.. sopo seng arep

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: